MEDITÁCIÓK UNIVERZUMA

ÉVES TAGSÁG

Ezzel a tagsággal belépést nyersz egy olyan oldalra, ahol elérheted a Lolaverzum alkotta meditációs hanganyagokat. 

Jelenleg az alábbi kategóriákban találsz hanganyagokat:

  • AZ ÖNFEJLESZTÉS MEDITÁCIÓI- ezek a hanganyagok azt szolgálják, hogy sokkal jobb viszonyba kerülj önmagaddal; töltődj fejlődj a hanganyagok segítségéve
  • A TEST MEDITÁCIÓI – ezek a hanganyagok elősegítik a testeddel való kapcsolódást; érzékennyé tesz tested jelzéseire
  • A VIRÁG ESSZENCIÁK MEDITÁIÓI – a szavak és jelentésük tartalmával meghívhatod az életedbe a természet varázslatos erejét, a növények információs tartalmát.
  • CSALÁDFA ÉS TRANSZGENERÁCIÓS MINTÁK MEDITÁCIÓI – a hanganyagok célja, hogy megerősítsük gyökereinket és begyógyítsuk a gyakran generációkon átívelő családfasebeket. 

Töltődj, lazulj, fejlődj a vezetett meditációs hanganyagok segítségével!

Ezen a videón megtekintheted, hogy mit kapsz az előfizetés után. Kapni fogsz egy linket, amely elnavigál erre az oldalra. Itt belépve megtalálod kategóriákba rendezve az összes hanganyagot.

Jelenleg 10 hanganyag érhető el, de minden hónapban ez a tárház 2-3 új videóval fog gazdagodni.

Előfizetéseddel azért a platformért fizetsz, ahol az összes hanganyagot eléred egy helyen!

 

EZÉRT ÉRDEMES NEKED IS CSATLAKOZNI

Ezen előnyök kombinációja segít abban, 

hogy hatékonyan és célorientáltan alkalmazhasd a meditációt az életedben.

 

Egyszerű hozzáférés és kényelem: A kategorizált meditációk lehetővé teszik számodra, hogy könnyen megtaláld és kiválaszd  azokat a meditációkat, amelyek a leginkább megfelelnek az aktuális igényednek vagy passzol a célodhoz. Az online platform bármikor elérhető

 

 

 

Tematiuks személyre szabottság: A kategorizált meditációk lehetővé teszik számodra, személyre szabd a meditációs élményt. Ehhez nem kell mást tenned, mint témát választanod: például, ha valaki stresszkezelésre vagy alvásjavításra keres megoldást, könnyen megtalálhatja és kiválaszthatja a megfelelő kategóriába sorolt meditációkat.

 

Időtakarékosság: Időt takaríthatsz meg, mivel könnyen megtalálhatod és kiválaszthatod a számodra legmegfelelőbb meditációkat, anélkül, hogy hosszas keresgéléssel vagy próbálgatással járna.

 

 

 

 

Strukturált fejlődés : A rendszeres hanganyag hallgatás elősegíti személyes fejlődésedet és közérzeted javítását, a meditációs készségeik fokozatos elmélyítésében.

 

 

 

 

Hallgass bele!

Ha bele vágsz az éves tagságba ilyen minőségű és tartalmú hanganyagokra számíthatsz!

Ezek a hanganyagok is benne vannak a Meditációk univerzumában. Azért tettük közzé, hogy megkönnyítsük a döntésedet, saját élmény támogatásával. A meghalgatott meditációknak köszönhetően könnyedén eldöntheted, hogy, 

  • szeretnéd e ezt a tagságot,
  • hasznos e számodra
  • megfelel e elvárásaidnak

 

 

Ápolj egész évben egy minőségi kapcsolatot saját magaddal a hanganyagok segítségével!

Szerezz én élményeket azzal, hogy önmagadra irányítod a figyelmed.

 

A TAGSÁG A VÁSÁRLÁSTÓL SZÁMÍTOTT EGY ÉVIG ÉRVÉNYES