space-wallpaper-1

A MEDITÁCIÓK UNIVERZUMA

Töltődj, lazulj, fejlődj a vezetett meditációs hanganyagok segítségével!

AZ ÖNFEJLESZTÉS MEDITÁCIÓI

Ebben a szakaszban mindenféle meditációt találhatsz, amelyek arra szolgálnak, hogy közelebb kerülj önmagadhoz. Válaszd, amikor szívesen kapcsolódnál kicsit lelkeddel, szellemeddel. Mindenféle hétköznapi kihívásban jól jön, hogy újra energiával telj meg. A vezetett meditációk különböző hosszúságúak. Ha elindítod a hanganyagot ki fogja írni számodra a hanganyag tényleges hosszát! Válogass kedvedre annak megfelelően, mennyi időd van önmagadra.

ÖNSZERETET MEDITÁCIÓ

Ez a hanganyag jól jön akkor, amikor mélyen szeretnénk gyökeret verni a szeretet élményébe. A szeretet mértéke nem a külvilágtól függ, hanem a mi befogadó képességünktől is. most egy olyan meditációt hozok neked, amelyik mélyen visszavezet önmagadhoz. Használd bármikor, amikor úgy érzed kicsit szükséged lenne önmagadra.

BELSŐ TEMPLOM MEDITÁCIÓ

Ez a hanganyag gyengéden egy szakrális helyre kalauzol, a te saját belső templomodba. Akkor érdemes ezt választani, amikor kicsit elveszetnek érezzük magunkat; keressük kik vagyunk valójában; szeretnénk rálelni küldetésünkre. A belső templom egy szellemi tér, ahol újra önmagunkra  és megnyugvásra lelhetünk.

A TEST MEDITÁCIÓI

Ezek a hanganyagok arra szolgálnak, hogy építhesd és átélhesd segítségükkel a testteddel való kapcsolódást. A gyakorlásoknak köszönhetően a testtudatosság elmélyül. Megismerjük testünk finom érzékelését. Ha elindítod a hanganyagot ki fogja írni számodra a hanganyag tényleges hosszát! Válogass kedvedre annak megfelelően, mennyi időd van önmagadra.

ÉN ÉS A TESTEM MEDITÁCIÓ

Ez a hanganyag segít kifejleszteni a testtudatosságot. Végigvezet testeden, hogy megismerkedhess a tested jelzéseivel, izmaid tónusa ellazul. Gyakorolva a testtel való kapcsolódást elsajátítjuk az éberséget a testünk jelzéseire.

A VIRÁG ESSZENCIÁK MEDITÁCIÓI

A virág esszencia hanganyagok azzal a céllal készültek, hogy a hétköznapi rohanásban lehetőségünk legyen meghívni magunkhoz a természet varázslatos erejét. Ezek a hanganyagok arra építenek, hogy a növényeknek is van információs mezejük. Ezt az energiát és információt igyekszik meghívni a vezetett meditációk hanganyaga. A vezetett meditáció hossza kb. 20 perc, plusz minden hanganyag úgy ér véget, hogy a zenei aláfestés tovább szól. Így lehetővé teszi, hogy az átélt élményben addig maradj, amíg jólesik.

Ha elindítod a hanganyagot ki fogja írni számodra a hanganyag tényleges hosszát!

Vadrózsa virág esszencia – Az életkedv és életerő virága

Jól jön e kis virág ereje akkor, amikor valami jelentőségteljesről kellett lemondanunk életünkben. Minden olyan állapotban, amikor életerőre van szükségünk életkedv hiányában. Amikor elmulasztott lehetőségeink vannak, mert nem volt erőnk megragadni őket.  Amikor az élet egykedvű és érdektelenekké válunk a jelennel szemben, akkor a vadrózsa jön, hogy áthangoljon.

Barack pipacs – A könnyebbség és a gyönyörűség virága

Ez a hanganyag jól jön akkor, amikor valamilyen megrázkódtatáson esünk át. Minden olyan helyzetben, amikor a hétköznapi eszköztárunk nem elég. Kivezet a megrekedtségből. Inkább a változást választjuk a félelem helyett. Képesek vagyunk kiteljesedni mostoka körülmények között is.

Őszibarack virág esszencia – A regenerálódás virága

Ez a hanganyag kiváló akkor, amikor regenerálódásra van szükségünk. Betegség utáni felépüléshez; életerő fokozásához; vagy amikor elő szeretnénk segíteni valamit életünkben. A regeneráció virága fokozza erőnlétünket, serkenti a fizikai test gyógyulását, még pedig az által, hogy összeköti a test lélek és szellem hármasát. Javítja az izmok állapotát.

Napraforgó virág esszencia – A nőiesség és Yin erő virága

Használjuk, amikor a racionális ego túlsúlyba került, vagy túlzott kontroltól szenvedünk. Amikor nehéz lazulnunk, puhulnunk az életben, akkor a női energiák megerősítésére van szükségünk. Van az az állapot, amikor valami olyat tapasztalunk, hogy a traumánktól nem hallunk semmi mást és belső törekvésünk abban van, hogy bármi és minden áron elkerüljük azt, hogy újra át kelljen élnünk. Ilyenkór jól jön a napraforgó virág ereje.

A pipacs virág esszencia – Az energia és a tűz virága

Ez a hanganyag a pipacs energiáját és tüzes erejét hozza el számunkra. Hívjuk segítségül, ha gyengének, tehetetlennek, kiszolgáltatottnak, elárvultnak érezzük magunkat. Feléleszti valódi és igaz energiánkat.

Nárcisz virág esszencia – A meditáció virága

Ez a hanganyag akkor jön jól, amikor mélyen szeretnénk kapcsolódni saját magunkhoz. Nem véletlenül hívják a nárciszt a meditáció virágának. Sárga színe tele van energiával. A nap fényét hozza el. Segíti a magasabb énnel való kapcsolódást. Közelebb kerülünk önmagunkhoz.

Levendula virág esszencia – A lelki fejlődés virága

Ezt a hanganyagot használd, amikor túl érzékeny vagy; amikor fokozott igénybe vételnek vagy kitéve és nő benned a feszültség, amikor ingerlékeny és ideges vagy. Célja hangolni és lazítani az idegi feszültséget. A lelki fejlődés virága ellenállóvá tesz a környezeti hatásokkal szemben.

CSALÁDFA és TRANSZGENERÁCIÓS MINTÁK MEDITÁCIÓI

Ebben a szakaszban találhatod azokat a vezetett meditációkat, melyeknek témája a családfasebek és transzgenerációs minták hatásait hivatottak enyhíteni. A hanganyagok arra szolgálnak, hogy felszabadítsd magad és a saját életedet bontakoztasd ki. Segít felismerni és átalakítani a családból jövő korlátozó hatásokat. Ha elindítod a hanganyagot ki fogja írni számodra a hanganyag tényleges hosszát! Válogass kedvedre annak megfelelően, mennyi időd van önmagadra.

Ez a hanganyag kedvenc témámat, a családfából származó életerőt öleli át. Elkalauzol abba a szeretettérbe, ahol úgy találkozhatsz őseiddel, hogy a fájdalmas párbeszédek és ártalmas kapcsolódások itt már nem számítanak. Túlmutat a megvalósított életen. A családfák azon szívterébe vezet, ahol a szellem összeadódik és te töltődhetsz. Ez a hanganyag azt gondolom egyik legszebb alkotásom a témában. Hozzon szívedbe fényt, megújulást, szeretetet, életerőt!